Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tähän vieraskirjaan kuuluu:

  • Linkinvaihtoon liittyvät asiat
  • Risut ja Ruusut
  • Ehdotukset ja päivitysideat

Tänne ei kuulu:

  • Mainokset, ne tulevat Mainosviekkuun
  • Peruskeskustelut, ne voi laittaa chattiin
  • Kiusaaminen, kiroilu ja +18, ne eivät kuulu mihinkään.

 

 [ Kirjoita ]

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

08.05.2019 15:54
Hei jälleen kerran Suntuubin linkinvaihtaja!

Olen tällä kertaa hieman surullisemmalla asialla liikkeellä. Nimittäin Suntuubi lopettaa ensi vuonna eli vuonna 2020 ja tämän takia joudumme laittamaan linkinvaihtolistamme uusiksi. Ilmoittakaa Suntuubi sivunne kohtalosta meille vieraskirjaamme, eli lopetatteko toimintanne, jatkatteko muualla vai mitä teette. Mikäli vaihdatte sivuhoostia, kertokaa toki uusi osoitteenne, jotta linkinvaihto voi jatkua.

Hyvää kevään jatkoa, ja onnea tulevaisuuteen.

Nimi: Foxxy
Kotisivut: http://https://nelituulirpg.wordpress.com//

08.05.2019 12:08
Hei!

Kävisikö linkinvaihto Nelituuli RPGn kanssa?

Nimi: Lintu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/?cat=88

04.03.2019 00:26
Hyvä linkinvaihtolainen! Hopeaklaani on hyvin lyhyellä päivitys katkolla, ja voin taata että se on vain parin päivän, tai viikon tauko. (En tiedä pitääkö asiasta ilmoittaa vai ei, mutta päätimpä nyt mainita kohteliaana) • •

Viettäkää hyvää alkavaa hiirenkorvaa, valaiskoot tähtiklaani polkuanne, tai synkkä metsä, valitkoot tassusi hopean valossa oikean paikan!

Nimi: Kami
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

12.02.2019 21:59
Hei hyvä linkinvaihtolainen! Tämä on Niitynkukan linkkikirje kuulumisistamme, voitte halutessanne sen poistaa, jos koette sen tarpeelliseksi.

Niitynkukkaan kuuluu hyvää! Olemme saaneet uuden ulkoasun, muutaman uuden liittyneen ja myös olemme akivisoituneet vuoden 2019 aikana. Olemme myös päivittäneet sivujamme valtavasti ja yritämme jatkaa pää pystyssä eteenpäin! Hiljaista on välillä yhä, mutta on useitakin päiviä, milloin Niitynkukan chatti täyttyy puheensorinasta.

Olisi mukava kuulla myös teidän kuulumisianne! c:
Ystävällisin terveisin Kami & Naru.

Nimi: Aurinkomursu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/

11.02.2019 17:02
Kiitos kirjeestä! Helmikuu lähti mukavasti käyntiin Pelkotuoksun synttäreillä, joita juhlistimme roolipelaamalla noin tunnin. Saimme eilen Instagram-tilillämme 100 seuraajaa täyteen ja olemmekin miettineet, pitäisikö tehdä jokin spesiaali sen kunniaksi. Hyviä jatkoja myös teille!

Nimi: Sadetassu
Kotisivut: http://sadetassu.suntuubi.com/

11.02.2019 08:24
Hei! Sain linkkarikirjeesi, ja tulin tänne nyt omani parissa. Minulla menee hyvin, ja vaikka arkiviikossa minulla onkin aikaa päivittää vain parina päivänä (minulla on ehkä hieman liikaa harrastuksia) niin onneksi on aina viikonloppuja  Toki koulukin vie osan ajasta. Sivunne näyttävät mielenkiintoisilta ja hyvin suunnitelluilta. Voisin liittyä, jos minulla vain olisi aikaa... Liityn ehkä jossain vaiheessa, kun saan omilla sivuillani asiat järjestykseen ja hoidettua.

Mukavaa talven jatkoa!

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

03.02.2019 20:51
Hei!

Tulin heittämään Kuukanjonin puolelle Tähtisateen kuulumisia linkkarikirjeesi innoittamana.
Itsellänikin painaa koulu vähän päälle, mutta onneksi kokeita on ollut vain pari per viikko, muuten en olisi ehtinyt koneen ääreenkään. Totuus vain on, että koulu läksyineen, kokeineen ja projekteineen vie todella paljon aikaa elämästä. Onneksi on sitten vastapainona kaikkea mukavaa. Oma stressitaso laskee paljon, kun pääsee tallille ja ratsastamaan.
Tähtisateessa on ylläpidon puolella ollut vähän hiljaisempaa juuri ajan puutteen vuoksi. Itse ainakin olisin paljon enemmän puuhailemassa ylläpidon puolella, jos olisi vain tarpeeksi aikaa. (Oikeasti tarvitsen sen viisi tuntia lisäaikaa vuorokauteen!)
Muuten Tähtisade kyllä porskuttaa ihan entiseen malliinsa. Hahmonpoisto on käynnissä ja toivoin kadonneidenkin liittyneiden löytävän paikalle, kun sellaisiakin sivustolta löytyy. Mutta olen kiitollinen parin liittyneen aktiivisuudesta, jotka pitävät sivuston pystyssä!
Hyvää talven jatkoa tänne ja menestystä Kuukanjonille!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

27.01.2019 17:10
Heips! Päädyin roolipeliinne monen linkin takaa omasta roolipelistäni Kohtalon kynsistä ja tulin pyytämään linkinvaihtoa Kohtalon kynsien kanssa. Jotta tiedän vastauksen niin voisit heittää vastauksesi myös meille päin tähän vieraskirjaan: http://kohtalonkynnet.boards.net/thread/449/linkinvaihto. Kiitos.

Ja muuten aivan ihana ulkoasu! Itse ehkä laittaisin taustan mieluummin leijuvaksi, ettei se toistaisi itseään noin. Lisäksi vieraskirjan marginaaleja voisi hieman pienentää

Hyvää vuotta 2019 ja onnea ja menestystä, toivottaa Akama.

Nimi: Aurinkomursu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/

05.01.2019 11:04
Moi, linkinvaihto käy! Lisään linkkinne.

Nimi: Huurrekukka
Kotisivut: http://kuuralampi.suntuubi.com/?cat=1

03.01.2019 20:57
Hei! Suostuisitko linkinvaihtoon Kuuralammen kanssa. Vastaus miellään omaan vieraskirjaani, kiitos. Mukavaa alkuvuotta, sekä menestystä sivuillesi!

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

03.01.2019 19:06
Kyselemänne linkinvaihto Uuden Aamun kanssa sopii hyvin! Lisäättehän linkkimme pian?

P.S. Mielettömän upea ulkka!

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

03.01.2019 11:08
Linkinvaihto Tähtisateen kanssa käy hienosti! Lisään linkkinne!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/

02.01.2019 17:49
Hei! Linkinvaihto Ensimmäisten klaanien kanssa käy mainiosti! Lisäsin jo linkinne ja toivon teidän lisäävän meidän linkkimme kahden viikon kuluessa. Tähtiklaani valaiskoon polkujanne!

Nimi: Sadetassu
Kotisivut: http://sadetassu.suntuubi.com/

02.01.2019 11:27
Hei! Kävitte kysymässä linkinvaihtoa sivuillani ja tulin ilmoittamaan, että se käy.

©2019 Kuukanjoni - suntuubi.com